Syng med oss!

Vi jobber hardt med å få fram en flott korklang, ledet av vår dyktige dirigent Egil Fossum. Koret trenger fortsatt nye stemmer, spesielt basser og tenorer. Noe erfaring og notekunnskap er en fordel, men vi har ikke prøvesang for tiden. Sangglede og lyst til å lære er viktigst. Repertoaret er bredt, med hovedvekt på den klassiske tradisjonen. Har du lyst til å prøve deg i koret vårt, ta kontakt med styreleder Catharina Jacobsen på telefon 90564660.

Koret øver intenst foran julekonserten den 15. desember. Vi skal synge den vakre Ubi Caritas av Ola Gjeilo, en sang fra Ketil Bjørnstads nye oratorium Sanger om tilhørighet og Gloria, et lite utdrag fra Antonin Dvoráks messe i D-dur. Selvsagt skal vi også synge mange av de tradisjonsrike julesangene. Vi har med oss den dyktige organisten Trond Dahlen.

På nyåret går vi igjen i gang med å øve på Dvoráks messe i D-dur, som vi skal framføre på konsert med koret Con Amore. Lars-Erik Larssons Förklädd Gud står også på programmet.