Prosjektsangere søkes

image001Prosjektsangere i alle stemmegrupper søkes til høstens store korbegivenhet  Oslo og Asker. Dette blir en musikalsk opplevelse med vakre og spennende toner.

Den tsjekkiske komponisten Antonín Dvôrák (1841-1904) var særlig kjent for melodiøse verk i den romantiske epoken, og det høres godt i også i den storslagne Messe i D-dur  der alle stemmegrupper kommer til sin rett. Lars-Erik Larssons (1908-1906) Förklädd Gud er et høyt skattet verk i den svenske kulturarven og ble skrevet i komponistens nyromantiske periode, bygget på et diktverk med motiver fra klassisk mytologi.


Korerfaring og notekunnskap er nødvendig. Deltageravgift: 750 kroner, inklusive noter. Du forplikter deg til å delta på minimum fem fellesøvelser før konserten, og generalprøve. Utenom fellesøvelser, er prosjektsangere velkommen til å øve med ett av korene, på Nordstrand mandager eller på Nordberg torsdager. Påmeldingsfrist 15. august 2015. Dersom prosjektsangere ønsker å fortsette i ett av korene, vil deltageravgiften bli trukket fra semesteravgiften.

Informasjon/påmelding: Morten Schou schou71@gmail.com tlf. 95233548